logo

Zaterdag 3 juni open dag bij Frank Doorhof


Op deze open dag kun je een kijkje nemen achter de schermen van fotograaf Frank Doorhof/ Studio FD in Emmeloord. De hele dag laten we zien wat er allemaal gebeurt tijdens een foto shoot en wat je leert tijdens een workshop. Uiteraard is gelegenheid tot het kopen van de bestsellers: Mastering the Model shoot (over modelfotografie) en De Magie van de kleine flitser (over de systeemflitser) en de nieuwste instructie downloads. En zijn er speciale aanbiedingen voor workshops.
ENTREE GRATIS!

Dit is de ideale manier om kennis te maken met Frank Doorhof en zijn workshops, en helemaal GRATIS! Je kunt Frank vragen stellen en er zijn ook cursisten aanwezig om uit eigen ervaring te vertellen hoe een workshop is. De nadruk ligt bij de workshops op het begrijpen en aansturen van L I C H T. Tijdens een workshop mag je zelf ook fotograferen, in kleine groepen begeleid Frank je naar het beste resultaat. Uiteraard met een model. De workshops hebben verschillende thema’s zoals Small Flash, Glamour, Rook & Props, maar ook kleine ruimtes. Vaak zijn ze in de studio in Emmeloord, maar ook buiten en regelmatig op locatie in bijvoorbeeld een kasteel, aviodrome of urbex locatie. Frank geeft workshops over de hele wereld en is een veelgevraagd spreker op beurzen en evenementen.

Open Dag 2016

Kom je ook? Zaterdag 3 juni van 10,00-16,00 uur.  Laat het dan even weten door hier te klikken en te mailen.

Natuurlijk is er koffie en thee, met wat lekkers.  Alle gasten krijgen na afloop een leuke goodybag. De shoots beginnen om 11.00 en om 14.00 uur.

Hieronder wat backstage foto’s van de vorige open dag, met dank aan stagiaire Afra. Aan het einde van de slide show, enkele resultaten van Frank. Voor deze open dag hadden we extra modellen gevraagd, het eerste thema was roze en papier. Het tweede thema was bloemen. Zoals je ziet waren er flink wat bezoekers. Dus reserveer je plek en tot Zaterdag 3 juni!

This slideshow requires JavaScript.