StudioFD is het bedrijf van Annewiek en Frank Doorhof.
Binnen ons bedrijf zijn verschillende facetten van de fotografie vertegenwoordigd.

In onze ruime fotostudio is het mogelijk om zowel een familie portret te laten maken als een hele set te bouwen voor bv een cosplay fotoshoot. Naast het fotograferen van mensen (en dieren) is het ook mogelijk om producten op een standaard of meer moderne manier te fotograferen. In feite is het zo dat als u het idee aanlevert wij een manier vinden om dit uit te voeren.

Natuurlijk werken we ook op lokatie voor events, huwelijken, congressen en bv sport evenementen.

Naast fotografie in de studio en op locatie kunt u natuurlijk ook bij ons terecht voor bedrijfspresentaties, interviews of ander video werk.

Naast het fotografie werk is Frank gespecialiseerd in het geven van workshops en lezingen welke we elke week in onze studio verzorgen maar Frank is ook een veel gevraagde spreker voor nationale en internationale events.

Annewiek richt zich binnen het bedrijf op de distributie van een aantal merken welke Frank ook in zijn werk gebruikt, dit zijn ClickpropsBackdrops, IQwire, Triflection en K&F Concept, onze artikelen zijn te vinden op onze webshop en zijn ook verkrijgbaar via een select aantal winkels in Nederland en Belgie.

Onze klanten zijn onder andere: Soerjadi Concerts, Sony, BenQ, Hensel, De Meester, Xrite, Calibrite, Fer Friesman, Spec, Carat23, Penney De Jager, Annemarie Kremer, Infamous mob, Farell, Atif en Suggest, Sym, Mamiya, Rogue, Expoimaging, ClickPropsBackdrops, IQwire, Elinchrom, Leaf, Fotoflits…. en veel meer.

 

Ons team :

Frank Doorhof  
Een internationaal bekende naam binnen de fotografiewereld.
Frank is gespecialiseerd in het fotograferen van mensen, van families tot modellen en artiesten, daarnaast geeft Frank wereldwijd workshops aan fotografen en was hij de eerste Europese fotograaf die gevraagd werd om het team van KelbyOne (USA) te versterken welke bestaat uit de beste instructeurs, voor KelbyOne geeft Frank oa les op Photoshop World. Frank is een DIPP associate en winnaar van “best DIPP portfolio 2010”, tevens is Frank een semifinalist 2008-2010 in de prestigieuze Hasselblad masters award voor Fashion/portrait. Frank heeft verschillende instructievideo’s  en boeken uitgegeven welke wereldwijd verkocht worden. Maar bovenal is een passie voor fotografie en het werken met mensen wat Frank drijft om elke keer weer het echte karakter van de persoon te vangen, of…. er juist iets heel anders van te maken.

 

 

 

 

Annewiek Doorhof : (Office Manager, Public relations, video)
Zoals de achternaam al doet vermoeden de vrouw van Frank.
Maar binnen Studio FD is haar rol natuurlijk veel belangrijker.
Annewiek zorgt voor een nette en snelle afhandeling van alle bestellingen en het meeste klanten/dealer contact, daarnaast verzorgt zij een groot gedeelte van al het videowerk dat je ziet op de instructievideo’s en websites. Ook is Annewiek verantwoordelijk voor de promotie en contacten met de nationale en internationale pers voor Frank Doorhof en StudioFD. Laten we zeggen, de commerciële/creatieve duizendpoot van onze studio.

 

 

 

 

Nadine Stephan : (styling)
Een goede stylist is onmisbaar voor een volledig geslaagde fotoshoot, en veel beter dan Nadine Stephan zijn ze er niet veel. Nadine is in de afgelopen jaren binnen onze studio gegroeid van een goed model tot een waanzinnig creatieve stylist om mee samen te werken. Geen idee is te gek, elke situatie weet ze wel een unieke combinatie voor te verzinnen. Daarnaast maakt Nadine ook outfits op maat binnen bepaalde thema’s, of het nu om Steampunk of een Robot gaat, Nadine past letterlijk overal een mouw aan.