logo

Wie zijn wij

Studio FD is een allround fotostudio, gespecialiseerd in high-end kwaliteits fotografie en bewerkingen (retouching). Op deze site vind je een selectie van de diensten die we leveren inclusief de prijzen. Heb je specifieke vragen, stel ze ons gerust.

 

Studio FD beschikt over 2 aparte fotostudios waardoor we snel kunnen schakelen tussen projecten die langere voorbereiding nodig hebben of snellere sessies. Heb je bijvoorbeeld meerdere dagen nodig om een set op te bouwen dan is dit zonder enig probleem mogelijk zonder dat je extra hoge kosten hoeft te betalen voor het stil liggen van de gehele studio.

In onze ruime fotostudio’s in Emmeloord wordt alleen gewerkt met goede kwaliteit apparatuur. Door het gebruik van licht en schaduw kunnen we de sfeer aanbieden die u graag wenst. Ook biedt de studio verschillende achtergronden aan zoals de bekende gekleurde papieren achtergronden, maar ook achtergronden zoals een oude muur of graffiti behoren tot de mogelijkheden. Wij fotograferen ook op locatie.

 

Onze klanten zijn onder andere: Soerjadi Concerts, Ali B, Spec, Carat23, Penney De Jager, Annemarie Kremer, Infamous mob, Farell, Atif en Suggest, Sym, Mamiya, Rogue, Expoimaging, Tethertools, Elinchrom, Leaf, Fotoflits…. en veel meer.

 

Ons team :

Frank Doorhof  (fotografie, retouching, video)
Een internationaal bekende naam binnen de fotografiewereld.
Frank is gespecialiseerd in het fotograferen van fashion en artiesten, tevens geeft Frank wereldwijd workshops aan fotografen en is hij als eerste Europese fotograaf aangesloten bij de Kelbytraining groep in Amerika welke bestaat uit de beste instructeurs. Voor Kelbytraining geeft Frank oa les op Photoshop World. Frank is een DIPP associate en winnaar van “best DIPP portfolio 2010”, tevens is Frank een semifinalist 2008-2010 in de prestigieuze Hasselblad masters award voor Fashion/portrait. Frank heeft verschillende DVDs en boeken uitgegeven die wereldwijd verkocht worden.

 

 

 

 

Annewiek Doorhof : (Office Manager, Public relations, video)
Zoals de achternaam al doet vermoeden de vrouw van Frank Doorhof.
Maar binnen Studio FD is haar rol natuurlijk veel belangrijker.
Annewiek zorgt voor een nette afhandeling van alle bestellingen en klanten/dealer contact, daarnaast verzorgt zij een groot gedeelte van al het videowerk dat je ziet op de instructieDVD’s en website. Ook is Annewiek verantwoordelijk voor de promotie en contacten met de nationale en internationale pers voor Frank Doorhof en Studio FD. Laten we zeggen, de commerciële/creatieve duizendpoot van onze studio.

 

 

 

 

Nadine Stephan : (styling)
Een goede stylist is onmisbaar voor een volledig geslaagde fotoshoot, en veel beter dan Nadine Stephan zijn ze er niet veel. Nadine is in de afgelopen jaren binnen onze studio gegroeid van een goed model tot een waanzinnig stylist om mee samen te werken. Geen idee is te gek, elke situatie weet ze wel een unieke combinatie voor te verzinnen. Daarnaast maakt Nadine ook outfits op maat binnen bepaalde thema’s, of het nu om Steampunk of een Robot gaat, Nadine past letterlijk overal een mouw aan.