Link naar Flash Bender hier
Link naar Rogue FlashBender v3 – XL pro lighting system hier
Link naar Rogue FlashBender v3 – LARGE reflector hier
Link naar Rogue FlashBender v3 – SMALL reflector hier
Link naar Rogue FlashBender v3 – LARGE soft box kit hier
Link naar Rogue FlashBender v3 – SMALL soft box kit hier
Link naar Rogue 3-in-1 Flash Grid(zwart) hier
Link naar Rogue 3-in-1 Flash Grid(wit) hier
Link naar Rogue Grid Gels – Combo Filter Kit hier
Link naar Rogue Gel Bands(blauw) hier
Link naar Rogue Gel Bands(Geel) hier
Link naar Rogue Flash Gels – Combo Filter Kit hier
Link naar Rogue Flash Gels – Color Correction Kit hier

Zonder twijfel de favoriete modifier van Frank Doorhof.
Samen met Expo imaging heeft Frank zelfs een volledig gemodificeerde versie van de Flashbender op de markt gebracht met een softsilver coating (in plaats van de standaard witte coating), deze geeft iets meer lichtoutput zonder meteen een veel hardere kwaliteit licht te krijgen.

Het grote voordeel van de Flashbender serie is dat ze op nagenoeg alle speedlights passen en volledig aan te passen zijn naar de wensen van de fotograaf, standaard kun je de Flashbender natuurlijk gebruiken als bouncecard, maar je verliest dan altijd veel licht aan de bovenkant van de bouncecard, dit is de eerste oplossing die de Flashbender geeft, door de bovenkant om te buigen verlies je geen licht meer aan de bovenkant en krijg je daardoor meer lichtoutput op je onderwerp.

Maar daar stopt het niet.
Voor de Flashbender series zijn verschillende accessoires te krijgen waaronder een softbox attachment en een fantastische striplicht (met grid), maar je kan de Flashbender ook helemaal kaal gebruiken en gewoon zo buigen zoals jij het wil, wil je super gefocusseerd licht, dan kun je er zelfs een snoot van vouwen.

De Flashbender maakt het onmogelijke mogelijk, het licht buigen.
Daarnaast past de Flashbender met gemak in je cameratas, vaak leggen wij ze gewoon boven op de camera en sluiten dan de rugtas, maar als je geen laptop meeneemt kunnen ze ook in het laptop vak natuurlijk.

De Flashbender is een van de meest veelzijdige flits accessoires die wij kennen.

De Flashbender is snel en makkelijk te bevestigen op de flitser via de volledig instelbare band en klikt snel vast via de stevige paracord buckle.

De Flashbender is zeer makkelijk te buigen, maar stevig genoeg zodat de Flashbender ook netjes in die stand blijft staan. Dit maakt de Flashbender serie super handig voor zowel de standaard situaties maar uitmuntend voor situaties waarin je het licht echt “naar je hand” moet zetten.

Hier zie je de softbox accessoire, geeft het licht een wat zachtere kwaliteit en is in combinatie met de softsilver coating van de Frank Doorhof editie een fantastische oplossing voor beauty portretten die net wat meer “snap” moeten hebben.


Naast de softbox accessoire is er ook de striplicht, deze past perfect op de Flashbender en sluit zowel de onder als bovenkant af zodat geen licht verloren gaat, de striplicht kun je meer focussen door gebruik te maken van het grid. Beide nemen amper ruimte in in je cameratas, en geven een totaal ander beeld dan de softbox of standaard Flashbender.