Geweldige foto’s van jezelf (en je vrienden) in je cosplay outfit?
Wij zorgen ervoor dat je niet alleen een gave foto serie mee naar huis neemt maar ook een leuke ervaring hebt, je moet natuurlijk wel helemaal in karakter kunnen komen.

Ben jij er helemaal klaar voor en heb je een fantastisch kostuum, dan is het aan ons om met licht, rook, kleur een sfeer neer te zetten die perfect past bij jouw karakter. Gedurende de fotoshoot word je ook continue begeleidt door Frank met coaching voor expressie en poses en op deze manier proberen we alles samen te brengen voor dat echte stukje sfeer en magie in de foto. Want uiteindelijk wil je toch een totaal plaatje voor je social media, portfolio of voor aan de muur.

Wij weten hoeveel liefde an aandacht jij aan je kostuum hebt gegeven. En dat zetten wij met diezelfde passie op de foto, in een geweldige fotoshoot!

Rook, wind, kleurengels, sets met accessoires en zelfs op locatie, alles is mogelijk om jouw creatie tot leven te brengen.

Wikipedia: het woord cosplay komt uit het Japans en is een vorm van performance art waarbij de deelnemers gebruik maken van kostuums en accessoires om een bepaald personage of idee uit te beelden. In de ruimere in van het woord verwijst Cosplay naar alle gekostumeerde rollenspellen buiten het podium om. Favoriete bronnen zijn manga, anime, stripverhalen, computerspellen en films.

 

Vanaf €125,00 inclusief bewerken.

 

Meer weten of een afspraak maken? stuur een mail of bel 0527740007

Onze studio is gevestigd in Emmeloord en met de bus goed te bereiken, uitstappen op Emmeloord Oost.