Binnen ons familie pakket vallen de volgende onderdelen :

Newborn, kinder portretten, huwelijken, portretten in de studio en op locatie, events en natuurlijk zwangerschaps fotografie.

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een fotocamera, maar toch is een foto gemaakt door een professional een absolute meerwaarde. Fotografie is het vangen van unieke momenten in de tijd die nooit meer terug komen, en laten we eerlijk zijn wie wil nu niet zijn geliefden op de meest speciale momenten op een professionele en unieke manier laten vastleggen ?

Wij verzorgen al onze fotoshoots met dezelfde passie en liefde waardoor we garant staan voor een uniek eind resultaat, bij ons vind u niet een portfolio met allemaal dezelfde foto’s, wij vinden dat iedereen uniek is en ook een unieke aanpak vraagt qua licht, poses, kleur keuze etc. Een goede foto is letterlijk een bevroren moment van een persoon, en die willen wij graag terug zien in onze foto’s. Hierdoor zijn we ook flexibel met onze studio tijden, we stoppen pas als we denken dat we alles erop hebben staan.foto1

Huwelijken
De mooiste dag van je leven moet natuurlijk op de juiste manier vastgelegd worden en op een manier die bij jullie past als stel. Bij al onze huwelijken hebben we verschillende gesprekken voor de grote dag en daardoor weten we wat er die dag ongeveer gaat gebeuren waardoor onze fotografen de juiste posities kunnen innemen voor, niet alleen een foto van het moment, maar ook een meer creatieve foto waardoor jullie huwelijk niet alleen maar registraties zijn maar ook echte sfeer of juist zeer creatieve foto’s zijn.

De meeste huwelijken fotograferen we met 2 fotografen. Hierdoor kunnen we op verschillende plekken ter gelijke tijd zijn bv bij het ophalen van de bruid/bruidegom kunnen we van beide kanten fotograferen wat een veel betere weergave van de dag geeft natuurlijk en later ook het gehele verhaal van jullie dag verteld. Daarnaast is er ook meer tijd voor de fotografen om creatievere foto’s tussendoor te maken.

Jullie huwelijk is maatwerk, en dat is de foto/video registratie ook. Neem dus voor een vrijblijvend videogesprek contact met ons op.

Marie 17 aug 2010 475v2Zwangerschap
Natuurlijk kun je een standaard sessie bij ons boeken. Maar soms wil je toch wat meer unieks van zo een bijzonder moment, vandaar dat we ook sessies aanbieden in samenwerking met onze stylist voor een echt kunstwerk wat helemaal aansluit bij jullie idee. Neem voor deze sessies even contact met ons op.

Nadine zwangerschap 22601 b

Maatwerk
Geen gezin, koppel of familie is gelijk, daarnaast heeft ook iedereen andere wensen.
Onze taak is om hier goed op in te spelen en jullie sessie exact zo vast te leggen als jullie voor ogen hebben.

Bij huwelijken kan dit bv betekenen dat we naast de reportage foto’s ook een hele sessie doen met locatie flitsers voor een fashion shoot-achtige huwelijks reportage. Voor familie fotografie zijn we ook niet echt de studio voor een standaard opstelling (natuurlijk kan dit ook) maar we vangen liever de dynamiek binnen jullie gezin/familie en daar mag best wat humor bij natuurlijk.