logo

Familie/huwelijk

Binnen ons familie pakket vallen de volgende onderdelen :

Newborn   kinderen fotografie huwelijken  portret   zwangerschap

 Tegenwoordig heeft iedereen een camera, hij zit in elke mobiele telefoon en iedereen kent wel iemand die bezig is met fotografie. Het is dus makkelijk om te denken dat de familie en kinder foto’s allemaal wel in orde komen, dit is jammer genoeg een flinke slag geweest voor vele fotografen……

Wij bij Studio FD bieden echter een flinke meerwaarde op de standaard fotografie.
Maak gebruik van onze kennis van de fotografie om een unieke karakter schets te maken van uw familie of kinderen.
Standaard plaatjes schieten kan iedereen, maar om een echt mooie foto reportage te maken die over jaren nog steeds met plezier bekeken worden is een vak apart, en dat is ons vak bij Studio FD.

foto1

 

Huwelijk

De mooiste dag van je leven moet natuurlijk perfect vastgelegd worden. Voor een blijvende herinnering voor later. Iedereen kan met zijn compact camera foto’s maken. Maar dit is natuurlijk een totaal andere kwaliteit als wat een gespecialiseerde fotograaf kan doen, laat je huwelijk dus niet verzanden in kiekjes. Maar kies voor een mooi stuk maatwerk.

De meeste huwelijken fotograferen we met 2 fotografen. Zodat we een uniek concept kunnen aanbieden. Zo kunnen we op het zelfde moment foto’s maken uit verschillende hoeken. Waardoor je een veelzijdige afwisseling krijgt van de foto’s.

Marie 17 aug 2010   475v2

Zwangerschap

Natuurlijk kun je een standaard sessie boeken, maar wij vinden eigenlijk dat ook dit soort sessies wat bijzonders moeten neerzetten, vandaar dat we ook (naast de standaard sessies) sessies aanbieden in samenwerking met onze stylist voor een echt kunstwerk. Neem voor deze sessies even contact met ons op.

Nadine zwangerschap 22601 b

 

 

Maatwerk

Geen koppel is gelijk, iedereen heeft andere wensen.
Onze taak is om hier goed op in te spelen en uw dag exact zo vast te leggen als jullie voor ogen hebben. De standaard reportage foto’s die er moeten zijn zullen er natuurlijk tussen zitten, maar gedurende de dag zullen we ons voornamelijk concentreren op die dingen die gegarandeerd vergeten worden maar wel de dag een uniek tintje geven. Een huwelijks boek dat goed is geschoten en samen gesteld zal een uniek monument zijn voor nu en de toekomst waar je met enorm veel plezier en emotie naar terug zult kijken.

Manon en Vincent Februari 6 2013-27-Edit