zijaanzicht van de Geekoto GT400 flitser inclusief zoombare Bowensmount

De Geekoto GT400 flitser

Werk je veel in de studio en wil je op locatie nog meer kracht meenemen ? Dan is de Geekoto GT400 echt de flitser voor jou!

De flitser heeft 400Watt aan pure kracht. Dankzij de 10W modellamp kun je goed zien wat het licht gaat doen.  Standaard wordt een zoombare Bowens mount meegleverd zodat je kan kiezen uit een enorm aanbod van accessoires. Via speciale omvormers kun je natuurlijk ook je favoriete modofiers van Hensel, Elinchrom, Profoto etc. gebruiken.

de Geekoto GT-400 met de bowens mount. Je ziet duidelijk dat je de bowens mount kan zoomen

Met de meegeleverd accu kun je circa 400 tot 450 foto’s maken op vol vermogen. En kom je toch zonder stroom te zitten dan sluit je de meegeleverde AC adapter aan. Wel even de schakeaar achterop de flitser omzetten.

 

foto van schakelaar op de GT400

 

De GT400 is snel genoeg voor het bevriezen van actie en zeer kleurstabiel over het hele bereik.

 

Transport

Geekoto levert een stevige waterdichte transport koffer mee, a la Pelican. Met een strap om over je schouder te hangen. Met de pistolgrip zet je hem op ieder lampstatief en kun je hem makkelijk richten. In de koffer zit ook de beschermkap, de Bowensmount en de batterijoplader met nederlandse stroomkabel.  De AC lader wordt los meegeleverd.

de koffer van de GT400 met de flitser met grip erin. inclusief batterij, Bowensmount, beschermkap en stroomkabel.

Studio FD vervangt de US kabel natuurlijk voor een Europese uitvoering

Batterij

De batterij van de Geekoto GT400 flitser laad je direct op. Dus geen extra houder zoals bij zijn kleine broertjes; de GT200 en GT250

foto batterij met stroomkabel 

Aansturing

In tegenstelling tot de GT200 en GT250 is de deze GT400 niet compatible met andere triggers. Een Geekoto Comando trigger is dus noodzakelijk. We hebben een trigger voor Sony, Canon en Nikon. 

Bestel hem in onze webshop

PRODUCT DESCRIPTION AND TECHNICAL SPECS

GEEKOTO GT400 is a 400w Monolight. Includes: Bowens adapter, Water-Proof carrying case, Internal wireless receiver. Lamp (LED): 10W and Optical trigger: S1/S2. The battery will last up to 450 full-powered flashes.

***This model is only compatible with our GEEKOTO Commander Trigger

FLASH DURATION:
1/312s-1/5260s Multi Flash: No: 40 sequential.

 

de Geekoto GT400 versus andere merken

de Geekoto GT400 in vergelijk met andere merken