logo_v9_clean_RGB white

Maak indruk met je afdruk: groots, voordelig, compleet! 

klik hier voor de advertorial van Frank Doorhof over Xpozer

 

Wil je een echt mooie afdruk aan de wand in een unieke vorm, dan kun je bij ons je foto’s op Xpozer bestellen.

foto kader

Wat is Xpozer?

Xpozer is een Nederlandse product.
De afdrukken worden op speciaal fotofolie gedaan volledig zonder “doek-structuur” zoals bv bij een canvas doek. Hierdoor gaat er geen scherpte verloren en blijf je alle details in de foto zien. Het gehele afdrukproces is gekalibreerd, dus de kleuren komen zo goed als mogelijk overeen met de originele foto. Vanaf nu zijn de blauwe luchten dus echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort zonder in te boeten aan scherpte. Op deze manier haal je het maximale uit je foto en wordt elke pixel benut! 

Jouw Xpozer wordt geleverd met een uniek span systeem.  Je zet hem snel en makkelijk in elkaar, en omdat hij voorzien is van haakjes hang je hem zo aan de muur van de woonkamer, kinderkamer, kantoor of welke plek je maar wil genieten van je kunstwerk. En door het speciale frame lijkt het alsof de foto voor de muur zweeft.

In deze video het in elkaar zetten van de Xpozer.

 

Maar wat is het beste formaat ? 

Uit ervaring van klanten is gebleken dat zij vaak de breedte van het meubelstuk onder de foto als maatgevend nemen. Dus als je hem boven je tafel, bank, bed wilt hangen kies dan zeker een breedte groter dan 100 cm.

Vaak denken mensen dat iets toch te groot is, en dat snappen we direct, te groot is absoluut niet mooi, maar te klein is ook zonde. Gelukkig is er een hele simpele methode om te kijken of de maat klopt. Hang een paar kranten op met het formaat van wat u denkt ideaal is, en laat dit een paar dagen hangen, in veel gevallen blijkt het gekozen formaat toch net iets te klein te zijn, het is eigenlijk zelden te groot.

Heb je een wat langere muur dan is door meerdere foto’s naast elkaar te hangen een heel creatief mooi en vooral indrukwekkend resultaat te bereiken. Als er geen interieur stuk onder de foto staat, kun je het beste een hoogte van 80cm aanhouden.

Klik op de foto voor meer voorbeelden van Xpozers in interieurs.

FullSizeRender-6

 

De kosten

Hieronder de prijzen van de leverbaar formaten. Andere maten zijn op aanvraag ook mogelijk. Dit is de de complete prijs, inclusief BTW. Je hoeft alleen nog maar de meegeleverde ophangbeugel aan te muur te bevestigen. Ophangen aan een railssysteem kan ook (zoals bij ons in de studio).

60×40    €45.00
75×50   €55.00
90×60   €75.00
120×80   €99.00
135×90   €125.00
180×120  €199.00

 

Hoe bestel ik mijn Xpozer van de shoot bij StudioFD ? 

Mail welke foto uit jouw shoot je op Xpozer wilt kopen en wij zetten je bestelling snel in gang. Binnen een week kun je jouw Xpozer ophalen in onze studio in Emmeloord. Eventueel versturen is natuurlijk ook mogelijk.