logo

Foto op Xpozer: voordelig en compleet een foto aan de muur

logo_v9_clean_RGB white

Maak indruk met je afdruk: groots, voordelig, compleet! 

klik hier voor de advertorial van Frank Doorhof over Xpozer

 

Sinds kort kun je bij ons ook je foto’s van de fotoshoot op Xpozer bestellen.

foto kader

 

Wat is Xpozer?

Dit Nederlandse product is een zeer goede afdruk op speciaal fotofolie zonder doek-structuur zoals bij een canvas doek. Hierdoor gaat er geen scherpte verloren en blijf je alle details in je foto zien. Het gehele afdrukproces is geheel gekalibreerd, dus je kleuren komen echt overeen met de originele foto. Vanaf nu zijn blauwe luchten echt blauw en zien huidtinten eruit zoals het hoort. Op deze manier haal je het maximale uit je foto en wordt elke pixel bij benut! 

Jouw Xpozer wordt geleverd met uniek span systeem.  Je zet hem makkelijk in elkaar en omdat hij voorzien is van haakjes hang je hem zo aan de muur van je woonkamer, kinderkamer, kantoor of welke plek dan ook. 

Kijk hier hoe je hem in elkaar zet:

 

Maar wat is het beste formaat? 

Uit ervaring van klanten is gebleken dat zij de breedte van het meubelstuk onder de foto maatgevend is. Dus als je hem boven je tafel, bank, bed wilt hangen kies dan een breedte groter dan 100 cm. Door meerdere foto’s naast elkaar te hangen creëer je een heel creatief mooi, indrukwekkend resultaat. Als er geen interieur stuk onder de foto staat, kun je het beste een hoogte van 80cm aanhouden.

Klik op de foto voor meer voorbeelden van Xpozers in interieurs.

FullSizeRender-6

 

En wat kost het?

Frank Doorhof schiet vooral met Sony, een zogenaamde 3:2 camera. Hieronder de prijzen van de leverbaar formaten. Andere maten zijn op aanvraag ook mogelijk. Dit is de de complete prijs, inclusief BTW. Je hoeft alleen nog maar de meegeleverde ophangbeugel aan te muur te bevestigen. Ophangen aan een railssysteem kan ook (zoals bij ons in de studio).

60×40    €45.00
75×50   €55.00
90×60   €75.00
120×80   €99.00
135×90   €125.00
180×120  €199.00

 

Hoe bestel ik mijn Xpozer van de shoot bij Studio FD? 

Mail welke foto uit jouw shoot je op Xpozer wilt kopen en wij zetten je bestelling snel in gang. Binnen een week kun je jouw Xpozer opahlen in onze studio in Emmeloord. Eventueel versturen is ook mogelijk.