Nieuw van IQwire, een Cable Lock met arca mount

 

De IQwire Quick Release Cable Lock (QRCL) is de basis  van ons kabelbeheersysteem. De QRCL is een 6061 vliegtuigkwaliteit aluminium Arca-Swiss compatibele cameraplaat met een geïntegreerde “tool-free easy-release” carbon fiber composiet tetherlock. Hiermee zet je je kabel muurvast aan je camera. En haal je hem er ook makkelijk en snel af.

Makkelijk en snel, zonder gereedschap

Door het gepatenteerde systeem kun je letterlijk binnen een paar seconden cartridge waar de kabel inzit verwijderen. Het grote voordeel is niet alleen het snel kunnen wisselen maar ook dat de mount kan blijven zitten waardoor je de kabel niet elke keer door een systeem hoeft te drukken.

De QRCL is gebouwd voor de IQwire Carbon Black/ CXRBON BLXCK-kabels (maar de rode passen er ook in)  en past op elke camera met een statiefschroefbevestiging. Hij wordt compleet geleverd met een 1/4-20 bevestigingsschroef en twee carbon fiber composiet tether lock cartridges.

Bekijk onder de afbeeldingen de video. En bestel hem in onze webshop of bij de betere fotovakhandel.

Voeg UCMD en ACDS toe voor nog geavanceerdere bescherming van de kabel.

IQwire Quick Release Cable Lock aan de camera, inclusief cartridge met de kabel

IQwire Quick Release Cable Lock aan de camera, inclusief cartridge met de kabel (en als extra de UCMD = Unplanned Cable Deterrent)