10m IQwire met cableblock

Augustus 2022

Studio FD verkoopt 10 meter IQwire tetherkabels (zonder verlengkabel)

Als fotograaf wil je gelijk het resultaat zien op je computer, laptop, mac of iPad. Om focus en compositie te checken. Of met een overlay het eindresultaat te zien. En anderen ook gelijk te laten meekijken (zelfs online). Ook backuppen is veel makkelijker als je tethert.
BTS studio met lichtopstelling, model en tv

De camera is aangesloten op de ipad die het beeld weer naar de TV stuurt.

Studio FD (Frank en Annewiek Doorhof) zijn sinds kort de Europees distributeur voor IQwire. Dat zijn rode tetherkabels van 10 en 5 meter aan een stuk, dus zonder verlengkabel. Dankzij de 2 Velocity Boosters in de 10 meter kabel (en 1 in de 5 meter kabel) is de verbinding sneller dan die van andere merken. De Intelliconnect Ultracore connectoren zorgen voor een stabiele en betrouwbare verbinding.

De 10 meter kabels worden geleverd met trekontlasting in de vorm van een CableBlock; een Arca Swiss mount met een kabelgleuf die je onderaan je camera schroeft.  Met deze mount zet je je camera ook makkelijk op een statief. De CableBlock is ook los te koop voor € 34,95

De IQwire kabels zijn voor USBC computers/iPads, maar dankzij de Intelliconnect Ultracore connectoren is een verloop naar USB (voor oudere computers) geen probleem.

de IQwire kun je aansluiten op computers zonder USBC

Met een optionele verloopstekker kun je de IQwire aansluiten op een computer zonder USBC

de verloopkabels voor IQwire

Nooit meer een nieuwe tetherkabel kopen dankzij verloopkabels. Die uitstekend werken door de Velocity Boosters en Intelliconnect Ultracore connectoren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 10 meter kabels zijn voor USBC of USB3 (Micro-B) camera’s, maar dankzij de Velocity Boosters en Intelliconnect Ultracore connectoren is mogelijk om een verloopkabeltje te gebruik zodat ook Mini, Micro (5pin) en zelfs middenformaat camera’s gebruikt kunnen worden met de 10 en 5 meter kabel. Groot voordeel hiervan is dat de klant geen nieuwe kabel hoeft te kopen bij het switchen van camera. De 5 meter kabels zijn er in USBC (met of zonder haak), Mini en USB3

Andere voordelen zijn:

  • richting staat op de kabel, dus verkeerd aansluiten kan niet meer
  • haakse stekker dus kabel steekt niet uit
  • verpakt in hersluitbaar zakje met topcard, dus makkelijk op te hangen
  • gebruiksaanwijzing meegeleverd
  • 10 meter kabel is verpakt met een CableBlock
  • inclusief klittenband om de kabel bij elkaar te houden als je hem niet gebruikt
  • e Velocity Boosters zijn verlicht
  • in uitzonderlijk gevallen kan er een voeding op de booster worden aangesloten. Hierdoor zijn de IQwire kabels de meest compatible kabels op de markt

Studio FD heeft meer dan 15 jaar ervaring met tetheren en meer dan 25 jaar ervaring in de PC/Mac branche. Hiermee ontlasten we u als wederverkoper door alle supportvragen rechtstreeks of via de dealer te beantwoorden. Daarnaast geven we veel social media-aandacht aan onze merken wat zorgt voor een goede “brandawareness”.

de IQwire aangesloten op de iPad

De IQwire gaat rechstreeks naar de iPad. Ideaal voor de cursisten om mee te kijken tijdens de workshop

Een paar van de vele opmerkingen van tevreden klanten:

“Ik ben supertevreden met de IQwire die ik heb getest heb. Zelfs de middenformaat camera kan nu met de 10 meter kabel laden gedurende het fotograferen. Ook zie ik een duidelijke vooruitgang in snelheid.”

 

“Geen verbroken verbindingen kunnen constateren. En met de verloopkabels kunnen we nu 1 kabel gebruiken voor alle 3 de camera’s in onze club, fantastisch”

 

“Gedurende een beurs de IQwire kabels getest. Het idee was ze terug te sturen na de test, maar ze mogen blijven. Stuur maar de rekening!”

 

 

Studio FD zoekt wederverkopers die ook deze tetherkabels willen aanbieden aan hun klanten.  Neem daarvoor contact op met Annewiek Doorhof op 0527740007 of mail: annewiek@studiofd.nl

 

Website: www.iqwire.nl