Het Amerikaanse Expoimaging kennen we persoonlijk al jaren. En Frank gebruikt hun producten ook nagenoeg exclusief als hij schiet met Speedlights/Small flash.

Door de jaren heen is de relatie alleen maar sterker geworden en dit heeft oa geleidt tot de Rogue flashbender Frank Doorhof editie, een speciaal ontworpen Flashbender naar de wensen van Frank, en tot op de dag van vandaag is dit ook het meest gebruikte accessoire als hij schiet met speedlights.

We zijn dan ook enorm trots dat we sinds Juni 2022 de officiële distributeur zijn voor alle Rogue / Expoimaging producten.

Naast de flashbenders heeft Rogue een fantastisch compleet magnetisch systeem. Dit systeem is zeer veelzijdig en daarom geschikt voor nagenoeg alle vlakken van de fotografie van huwelijk en event fotografie tot fashion en locatie fotografie, wat je maar wil… je kan het belichten via dit uitgebreide systeem.

Rogue is een product zoals wij het graag zien, er is duidelijk geluisterd naar fotografen die werken met het systeem, en dit merk je terug aan allerhande kleine en grote details, iets wat we zo vaak missen bij andere producten. Uiteindelijk gaat het erom dat je een systeem bij je hebt waar je niet alleen op kan vertrouwen dat het niet van je camera of flitser valt, maar ook waarmee je zeer snel flexibel kan werken, want hoe vaak gebeurt het wel niet dat een situatie toch net anders is als verwacht, als je dan snel van accessoires kan wisselen en ook alles bij je kan hebben geeft dit veel meer rust maar bovenal veel meer vertrouwen van je klant.

Als distributeur zullen we ons niet alleen inzetten voor de verkoop van de producten, maar ook actief werken aan de volgende punten.

 • Nederlandse/Engelse instructie videos
  Niet alleen over de producten zelf, maar ook interessante videos op locatie, lichtopstellingen en hoe je creatief kan werken met de Rogue producten.
 • Instore demo’s
  Verkopen is natuurlijk een stuk makkelijker als mensen zien wat je met een product kan, en hoe kan dat beter dan bij een hands-on demo in je favoriete winkel.
 • Ambassadeurs
  In de Benelux zullen we verschillende ambassadeurs aanstellen die de producten in actie laten zien en tips en inspiratie delen via hun kanalen.
 • Support
  Niets neemt meer tijd in beslag dan het geven van support. Vandaar dat we u dit graag uit handen nemen. We staan altijd klaar voor onze gebruikers, of het nu gaat om een garantie geval of een technisch/praktijk gerelateerde vraag, wij delen graag onze kennis met jullie klanten.
 • Dealer trainingen
  Een product verkopen is natuurlijk veel gemakkelijker als je zelf enthousiast bent over het product maar ook als je goed geïnformeerd bent over de mogelijkheden (en dingen die niet kunnen), vandaar dat we altijd bereidt zijn om via speciale in-store of online trainingen onze ervaringen en kennis te delen.

Wil je meer informatie over de Rogue producten, neem dan even contact met ons op.