Link naar de ExpoDisc 2.0 hier

Kleurbalans is altijd een belangrijk punt in een foto.
Er hoeft maar iets mis te gaan en de foto ziet er niet goed uit, maar als de witbalans helemaal perfect is dan zie je dit meteen door de natuurlijke weergave van het beeld, maar ook de extra diepte.

Natuurlijk kun je vertrouwen op de auto witbalans van de camera, welke absoluut goed is tegenwoordig. Maar als je het echt perfect wil hebben is de ExpoDisc2 al jaren de vertrouwde oplossing van vele professionele fotograven wereldwijd.

  • De ExpoDisc kan met elke willekeurige camera worden gebruikt, als deze de mogelijkheid biedt om een handmatige witbalans te maken, meestal geldt dit voor alle DSLR’s, mirrorless en de meeste compacte camera’s. De ExpoDisc werkt met alle gangbare cameramerken
  • Snelle witbalans voor foto- en video-opnames (neutrale of portret witbalans)
  • Meting van 18% invallend licht
  • Tevens te gebruiken als perfecte controle van stof op de sensor, je kan dit eventueel gebruiken als profiel voor stof verwijdering, of voor het schoonmaak process.
  • “Made in the USA”: Elke ExpoDisc wordt met de hand getest met een spectrale fotometer en gekalibreerd tot 18% transmissie in het zichtbare lichtspectrum.

De ExpoDisc2 is te verkrijgen in 2 filtermaten namelijk 77 en 82mm
Persoonlijk zou ik de grootste maat adviseren, omdat je de ExpoDisc2 niet vast zet op de camera maar voor de lens houdt voor het maken van de witbalans.

Natuurlijk kun je ons altijd mailen of bellen met vragen.