de Geekoto X48 opgevouwen

Geekoto accessoires: softboxen en GeekMod Speedring

Natuurlijk kun je op onze Geekoto flitsers bijna al je favoriete modifiers plaatsen of het nu Rogue (GT200/GT250), Bowens, Hensel, Elinchrom of Profoto is. Je hebt alleen de juiste converter nodig. Lees verder over eigen accessoires van Geekoto.

De GT200 en GT250 zijn compatible met ons Rogue systeem.
Op de GT200 gebruik je de speedlight adapter, op de GT250 is geen convertor nodig.

Maar we hebben ook eigen softboxen natuurlijk die heel snel en makkelijk in elkaar te zetten zijn. En niet te vergeten heel makkelijk mee te nemen zijn omdat ze plat opvouwen. Bekijk de video hoe je ze op zet. 

Let op: ondanks dat onze flitsers behoorlijk stevig op het statief staan maakt een extra softbox ze wel een stuk zwaarder. Helemaal als je je licht beter wilt richten kan hij topzwaar worden. Een zandzak of gewicht is dan een oplossing, maar gebruik liever de GeekMod Speedring.

De GeekMod Speedring

Een van de nieuwste Geekoto accessoires is de GeekMod Speedring. Deze Speedring is speciaal voor de Geekoto softboxes. Je kan er dus geen andere merken softboxes aan mounten.

 

de Geekoto GeekMod Speedring

Het onderste halve maantje is magnetisch en haal je er gemakkelijk uit voor je ronde Flitser: GT250 en GT400. Je laat hem zitten voor de GT200

Hoe gebruik je de Speedring?

In plaats van de Bowens mount gebruik je de speedring als je de softbox uitklapt. Vervolgens zet  je de Speedring op een statief en pak je je flitser. Haal eventueel het halve maantje eruit (niet kwijtraken) en schroef je fliters goed vast in de speedring. Bestel de Speedring in onze webshop

 

Softboxen

Geekoto heeft 3 nieuwe softboxen. Het principe is bij allemaal het zelfde. Ze zitten in een handige draagtas en zijn supercompleet met een center en front diffuser en zelfs een grid. Ook met de grid erin is hij makkelijk op te klappen en in de tas te doen. Op de softbox zit een klittenbandlus om hem bij elkaar te houden. De tas heeft een handige draagriem. Standaard zit er een Bowens mount bij, maar je kan ook de GeekMod Speedring gebruiken. En allemaal voor een hele vriendelijke prijs.

De modellen zijn

Geekoto S26, dit is de kleinste en heeft een doorsnee van 66cm met een prijs van €125,00

Geekoto E36, deze is 92cm in doorsnee en heeft een prijs van €185,00

Geekoto X48, deze softbox is maar liefst 122cm, ideaal voor portretten van meerdere personen of full body foto’s. De prijs is €225,00