Link naar rogue round flash kit + adapter(standard) hier
Link naar rogue round flash kit + adapter(small) hier
Link naar rogue round flash kit hier
Link naar rogue flash adapter(standard) hier
Link naar rogue flash adapter(small) hier
Link naar rogue PF adapter for Profoto Flashes hier
Link naar rogue flash Diffuser Dome hier
Link naar rogue flash Grid 45 hier
Link naar rogue flash Gel Lens hier
Link naar rogue flash 20 Gel Kit – Ultimate Portrait Collection hier
Link naar rogue flash 20 Gel Kit – Color Correction Collection hier
Link naar rogue snoot hier 

Nieuw voor 2022
Rogue heeft voor 2022 een fantastisch nieuw systeem uitgebracht wat volledig gericht is op de toekomst en de fotograaf die graag veelzijdig werkt en snel wil kunnen wisselen zonder consessies te doen aan kwaliteit of flexibiliteit.

Het magnetisch systeem is gebaseerd op de ronde flitskoppen maar via een convertor gewoon te gebruiken op de standaard speedlights zonder enige functionaliteit te verliezen.

Laten we eens kijken naar het systeem, en wat het zo bijzonder maakt
Het systeem kan direct bevestigd worden op je favoriete ronde flitser van Godox, Geekoto en Westcott.
Gebruik je het Profoto systeem is er een speciale PF adapter waarmee je het systeem kan gebruiken op de A1, A1x en A10 flitsers. Maar ook de standaard speedlights worden niet vergeten natuurlijk, via de speciale flits adapter (leverbaar in small en standard) kun je ook deze speedlights gebruiken van bv de Godox TT350 tot de Nikon SB910.

Dit maakt het systeem enorm flexibel en zeer ruim inzetbaar.

Voor een wat zachtere lichtkwaliteit is de diffuser dome ideaal. Hij sluit direct op de flitser aan en weegt maar 60 gram. Tevens kun je hem opvouwen waardoor hij amper ruimte inneemt in je tas.

De Rogue gels zijn zeer stevig, ze worden gemaakt van LEE filters Polyester wat niet alleen zeer sterk is maar ook bijna niet kan scheuren (iets wat erg vaak gebeurt bij gels). Voor extra gemak staan de exacte kleuren en sterktes op de gels geprint, een setje van 20 gels weegt nagenoeg niets en past zelfs in je binnenzak.

 

Natuurlijk wil je dit fantastische systeem ook op je standaard speedlights gebruiken, en natuurlijk kan dit. Dankzij de adapter voor speedlights (leverbaar in small en standard) kun je het ronde systeem gebruiken op de rechthoekige flitsers zonder verlies van functionaliteit. De adapter is gemaakt van een stevig rubber materiaal en beschikt over een metalen ring voor de magnetische accessoires.

Natuurlijk wil je niet dat het systeem onbruikbaar word doordat de magneten uit de houder vallen of de houder vervormt of kapot gaat. Vandaar dat er gekozen is voor een uniek ontwerp waardoor de magneten nooit los kunnen komen van de houder, daarnaast is gekozen voor een zeer stevig materiaal dat niet zal breken of scheuren. Dit garandeert jaren lang gebruik, zelfs onder de meest zware omstandigheden.

Hier vind je de video waar ik het systeem introduceer en de onderdelen apart laat zien.