IQwire Carbon Black tetherkabels

Carbon Black tetherkabels van IQwire; 5, 10 en 15 meter

IQwire Tetherkabels staan garant voor een supersnelle en stabiele overdracht van files. En nu is er ook een 15 meter Carbon Black tetherkabel aan een stuk. Camera’s ontwikkelen zich en ook de eisen aan de kabels worden hoger door snellere camera’s met hogere resoluties. Een tetherkabel is dan ook niet zo maar een kabel. Vandaar dat we nu de nieuwe IQwire Carbon Black kabels introduceren.

De IQwire Carbon Black tetherkabels zijn leverbaar in 5 en 10 meter zoals de bekende rode tetherkabels, maar door het nieuwe ontwerp van de kabels is nu zelfs een 15 meter versie aan het assortiment toegevoegd.

Zoals je gewend bent van IQwire gebruiken we inline boosters en intelliconnect voor een stabiele overdracht en snelle connectie, deze vind je ook op de nieuwe Carbon Black versies natuurlijk.

Voor optimale bescherming is de camera kant een zogenaamde haakse aansluiting en de PC/Mac kant een rechte aansluiting. In combinatie met onze line up van “defensive” producten kun je met IQwire nu niet alleen een snelle en stabiele maar ook volledig (99%) veilig verbinding maken.

 

Bekijk de video van de nieuwe IQwire Carbon Black tetherkabels hieronder

Nu te bestelling bij de betere fotovakhandel of in onze webshop