Huur de perfecte creatieve studioruimte voor je foto of videoshoot

Huuropties voor Creatieve Studio in Emmeloord

Ben je op zoek naar de perfecte ruimte voor je volgende fotoshoot of videosessie? Ontdek onze creatieve studio in Emmeloord, waar we sinds 2024 onze deuren openen voor verhuur. Of je nu een professionele fotograaf bent of gewoon een ruime locatie nodig hebt voor een vergadering of workshop, onze studio is de ideale keuze.

Veelzijdige Studioruimte

Ontdek de veelzijdigheid van onze studio! Bekijk bijvoorbeeld de foto’s van Frank Doorhof, die voor een groot gedeelte daar geschoten zijn. Met een hoofdruimte van ongeveer 100 m2 bieden we een scala aan mogelijkheden voor elke shoot. Onze studio beschikt over meer dan 40 profabric en vinyl achtergronden, 4 verrijdbare wanden en op maat gemaakte muurschilderingen voor het perfecte resultaat. Daarnaast bieden we diverse kleuren papier, een volledig zwarte achterwand en verschillende vloeropties. Bij het huren van onze studio heb je gratis toegang tot een breed scala aan rekwisieten die je creativiteit stimuleren.

 

Creatieve studioruimte te huur Creatieve studioruimte te huur

Faciliteiten en Extra’s

Onze studio is uitgerust met een flatscreen TV met Chromecast voor draadloze beeldweergave tijdens je tethered shoot. Je kunt ook tijdens je sessie genieten van muziek. Naast de hoofdruimte bieden we een urbex-achtige omgeving voor buitenopnames en een comfortabele ontvangstruimte om je gasten te verwelkomen. Natuurlijk zijn er gescheiden toiletten en een visagie ruimte beschikbaar.

Hele dag gratis koffie en thee.

 

Betaalbare Prijzen

We streven ernaar om onze studio toegankelijk te maken voor iedereen, daarom hanteren we aantrekkelijke prijzen voor onze creatieve studioruimte:

  • Prijs per dagdeel (3 uur): €175,00
  • Prijs per hele dag (2 dagdelen): €325,00
  • Strippenkaarten beschikbaar (neem contact op voor meer informatie)

Daarnaast bieden we extra opties zoals het gebruik van statieven, rookmachines, windmachines, producttafels en flitsers tegen betaalbare tarieven. Zie hieronder.

Maatwerk en Begeleiding

Wil je de ruimte gebruiken voor een vergadering of heb je behoefte aan begeleiding tijdens je sessie? Neem dan contact met ons op voor een offerte op maat. Frank staat klaar om je te helpen met lichtopstellingen en het bereiken van de perfecte foto.

Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Neem vandaag nog contact met ons op om onze studio te reserveren en laat je creativiteit de vrije loop!

 

Creatieve studioruimte te huur

meer dan 40 achtergronden te gebruiken in diverse maten en designs

Creatieve studioruimte te huur

Optioneel te huur in onze creatieve studioruimte

Gebruik van onze statieven en flags : 20,00
Gebruik van Plexiglas voor de vloer : 10,00
Rookmachines (2x) : 20,00
Wwindmachine (1x) : 10,00
Producttafel (1x) : 10,00
Diverse flitsers (5x Geekoto met ruime sortering light shapers) : 75,00 per dagdeel.
Frank kan je alles vertellen over de lichtopstellingen en eventueel helpen bij het maken van de foto die je zoekt. Prijs begeleiding: 50,00 per uur

 

Hierbij de eerste video over onze studio. De achtergronden. Meer video’s volgen.

Voorbeelden van onze studio, inclusief buitenlocatie

Huur een achtergrond voor je eigen studio

Bekijk de video van de Open Dag van 2024