Of je nu een model bent of een artiest, een up to date portfolio is een van de belangrijkste dingen.
Voor de modellen natuurlijk het portfolio waarin ze laten zien wat ze in huis hebben.
Voor de acteur het boek waarin hij al zijn verschillende karakters laat zien.
En voor de artiest de foto’s die gebruikt kunnen worden voor interviews, nieuwsberichten, flyers etc. Je wilt namelijk niet dat een fotograaf een niet representatieve foto maakt onder slecht licht een dit bij een artikel plaatst, het is dan altijd handig dat je je eigen foto’s aan kan leveren die actueel zijn.

We verzorgen portfolio’s voor iedereen:
-Modellen; van beauty, fashion tot glamour.
-Artiesten,acteurs en actrices. Van live registraties tot portretten en sfeerbeelden.
-Kappers en visagisten, Met de juiste belichting komt uw werk het mooiste op de foto.
-Kledingontwerpers en stylisten, De juiste kleuren vangen van uw kleding is essentieel maar de sfeer ook, vandaar dat we in overleg altijd proberen de sfeer te vangen die past bij uw wensen.

We hebben een ruime selectie van licht in onze studio van vlakke verlichting tot Fresnel spots voor dat echte oude Hollywood gevoel. Daarnaast is er de optie voor het gebruik van bellen, rook, kleur en wind. En hebben we een zeer ruime selectie van professionele achtergronden van vintage tot hypermodern en natuurlijk ook een ruime selectie papierkleuren.

Wibi Soerjadi 20 juni 2011 - 2558alternatief classic3Binnen de sessies word altijd in overleg met de klant besloten welke belichting er gebruikt word en of er eventuele sets, achtergronden of bv rook gebruikt moet worden.

Alle foto’s worden geretouched zodat ze gebruikt kunnen worden voor bv bureau’s, met andere woorden we veranderen geen lichaamskenmerken waardoor de klant een verkeerd beeld van je krijgt maar we zorgen wel voor een professioneel eind resultaat.

Sarina Kay

 

Farell