Open Dag aanbiedingen van Studio FD 2024

Voor de Open Dag van 4 februari 2024 hebben we weer leuke acties en aanbiedingen. Als eerste gaan we de vriendenactie weer introduceren. Maar we hebben ook speciale kortingsacties op onze merken. Lees gauw verder.

open dag aanbiedingen 2024

Vriendenactie

Neem iemand mee die nog nooit naar een workshop is geweest en kom zelf gratis. Of kom met 2 voor de prijs van 1. Alleen geldig voor de workshop van Frank Doorhof in Emmeloord en als je vriend nog nooit geweest is. Want als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de workshops van Frank Doorhof kom je vaker! Elke workshop is maatwerk door de Q&A aan het begin van de workshop. Zo leer je precies wat je wilt.

Bekijk onze workshopagenda en schrijf je in.

Ben je al fan? Boek dan nu 2 workshops naar keuze voor maar €299,00

 

 

 

familie shoot open dag aanbieding

Familieshoot/ portret / huisdier / jubileum

Een foto is een mooie herinnering. En op social media wil je natuurlijk goed voor de dag komen.  Boek nu je shoot met circa 1 uur studiotijd en ongeveer 7 digitale foto’s voor maar €85,00 Alle is mogelijk, met rook, kleur of gewoon een mooi portret met je gezin, huisdier of lief. Meer informatie over jouw fotoshoot.

 

 

Xpozer open dag aanbieding 2024

Afdruk op Xpozer

Je kunt bij ons afdrukken van je fotoshoot bestellen op papier, hout, bekers, en nog veel meer. Maar echt indruk maak je met Xpozer. Haarscherpe afdrukken zonder structuur of reflecties. Dankzij het unieke ophangsysteem is geen lijst nodig. Het frame is ongeveer 1 cm dik en daarom hangt je foto een stukje van de muur, wat een geweldig ruimtelijk effect geeft. Het frame is herbruikbaar. Nu €59,95 voor een afdruk van 120×80 inclusief frame (dat is nog groter als op deze backstage foto). Gebruik www.xpozer.com/frank-doorhof 

 

K&F rugzak in 5 kleuren voor maar €95,00 inclusief bezorgen

 

de BenQ SW272U

BenQ photo of video monitor 10% korting

Geen kabels! Dat is toch de droom van elke computeraar? Met de nieuwe BenQ SW272U sluit je je MacBook met 1 usbc kabel aan op de monitor. De monitor is een hub voor je speakers, nog meer usb poorten, kaartlezer en hij laadt je MacBook ook nog op. Schitterend 4K UDH beeld en 99% Adobe RGB. het scherm is reflectievrij dus schitterd niet. En schijnt er toch licht op je scherm, dan gebruik je de meegeleverd zonnekap. Ook in portretstand te gebruiken. Wij zijn fan.

Adviesprijs van deze SW272U is €1299,00. Gebruik onze code BenQ4FD2024 voor 10% korting en gratis thuisbezorgen. (Alleen in de BenQ.eu store)

 

 

Ulanzi, Tablet of Smartphone houder aanbieding voor maar €44,95 (bestel via mail)