logo

Achter de schermen: Workshop Museum Buurtspoorweg Haaksbergen

21 April heeft Frank een workshop modelfotografie gegeven in museum buurtspoorweg Haaksbergen, normaal gesproken is de mogelijkheid er niet voor de stagiair(e) om mee te gaan maar dit keer wel. Ik ben dus als eerste stagiair mee geweest naar een workshop op locatie, normaal verzorg ik het videomateriaal van tijdens de workshops voor in het vlog maar deze keer was mij gevraagd of ik het leuk zou vinden om achter de schermen wat foto’s te maken zodat Annewiek kon filmen. Dat vond ik natuurlijk hartstikke leuk om te doen. Van tevoren hebben we besproken wat voor scenes ik moest fotograferen.

Toen we aankwamen op de locatie hebben we eerst rustig alles uitgeladen, hebben we verschillende dingen alvast klaargezet en hebben we even gekeken Frank die dag van plan was. Het plan werd uiteindelijk om gedurende de hele dag zo’n 3 á 4 verschillende sets te doen op diverse plekken van het museum. Ook niet geheel onbelangrijk is dat het super gezellig en leuk was met alle cursisten en het team.

Annewiek en Frank waren zeer tevreden over de resultaten, enkele foto’s moest ik nog iets meer croppen. Ik had 2 selecties gemaakt, 1 om te gebruiken voor leveranciers, social media etcetera en een selectie met backstage foto’s. Annewiek heeft de foto’s naar de cursisten gestuurd en die bedankten mij.

En hier een aantal foto’s die ik gemaakt heb tijdens de lange maar leuke dag in Haaksbergen.

Deze diashow vereist JavaScript.

  • Share