logo

Backstage video met DJI Osmo Pocket

In december is wat minder druk met workshops dus deden we op uitnodiging van Sony een Live Shoot met model bij Camera Nu. Je kon je inschrijven voor de ochtend of de middag sessie.

De DJI Osmo Pocket is een kleine gestabliseerder 4K camera met ingebouwde microfoon op een handgreep, zodat je heel makkelijk mooie vloeiende bewegingen kan maken. Bijkomende voordeel is de ingebouwde display zodat je kan zien wie er in beeld is. Dit was de perfecte dag om die uit te proberen.

Tijdens de Live Shoot liet Frank de mogelijkheden van de Sony zien en waarom hij voor Sony kiest. Mede Sony ambassadeur Antonette kon nog meer vertellen over de lensen en camera’s van Sony aan belangstellenden. Ook was er gelegenheid het boek van Frank (Handboek Modelfotografie) met flinke korting bij Cameranu te kopen.

Dit was een uitstekende gelegenheid om de Hensel Certo flitsers te introduceren met de cactus triggers. Een budget vriendelijk set flitsers voor starters. En natuurlijk hebben we de nieuwe Lastolite Backdrop (Olive & Tabacco) gebruikt.

Tenslote was er nog een stukje retouching op de Wacom tablet.

  • Share