Even voorstellen, nieuwe stagiair Niek

Hallo allemaal,

Mijn naam is Niek van den Belt en ik ben de nieuwe stagiair bij Studio FD. Ik ben begonnen met mijn stage op 13 februari 2018 en blijf hier tot 6 juli. Ik woon in Emmeloord samen met mijn moeder, mijn broertje en mijn hond Beer (een American Stafford van 3 jaar).

Ik ben 18 jaar oud en derdejaars MBO-student media vormgeving op het Cibap in Zwolle. Dit is mijn 2e stage binnen deze opleiding maar wel weer een totaal andere kant van deze sector, mijn eerste stage was vooral gericht op de Grafische kant van het vak en deze zal meer gericht gaan zijn op de video kant van het vak. Ik heb voor een stage bij Studio FD gekozen omdat ik zelf fotografie heel mooi vind om te zien maar ook om te doen, maar ook omdat ik Frank’s werk heel gaaf vind. Ik hoop tijdens mijn stage hier bij Frank en Annewiek een hoop te leren met betrekking tot mijn opleiding, zoals licht en camera technieken maar ook over wat er allemaal komt kijken bij het beroep fotograaf en het hebben van een eigen bedrijf.

Mijn hobby’s zijn Fotografie, videografie en muziek, maar ik hou er ook van om in de natuur te zijn (foto’s maken natuurlijk :P). Naast mijn liefde voor foto, video en natuur heb ik nog een andere liefde, mijn hond. Ook ben ik een enorme Harry Potter fan en ken ik zo’n beetje elke film van voren naar achteren en weer terug.

Ik hoop jullie zo een beetje een beeld te hebben gegeven van mijzelf en wie weet zie ik jullie binnenkort wel bij een workshop of ander evenement.
Groetjes, Niek

Ps; mochten jullie nou nieuwsgierig zijn geworden naar mijn werk, neem dan even een kijkje op mijn instagram account.
www.instagram.com/niekvdbelt_photography