logo

Frank & Annewiek by Calumet Huisshows

In het voorjaar en in het najaar is houdt Calumet open huis in hun winkel. Er zijn 3 winkels in de Benelux: Antwerpen, Amsterdam en Rotterdam. Antwerpen is erg ver weg voor ons. Dus meestal gaan we alleen naar Amsterdam en Rotterdam. Frank doet een live shoot voor Sony en Annewiek voor Tether Tools. 

 

Annewiek had een leuk rekje met de nieuwe “pigtails” meegenomen. Dit zijn korte kabeltjes met een haak die je op je camera kan laten zitten als je de tether block gebruikt. Ook wel wat voor Frank dus, want met een kort kabeltje kun je de camera makkelijk in de tas stoppen. 

 

Donderdag in Amsterdam was alles geregeld, Calumet had zelf een model ingehuurd en Frank/Sony deed een live shoot om 13,30 en een lezing om 14,30. Bekijk de video, met foto’s want onse helper had niet helemaal door hoe de DJI osmo pocket werkt.   Heel interessant was ook de natte platen techniek. Je kon je opgeven voor zo’n foto en dit was vroeger de manier om beelden te maken. 

Vrijdag in Rotterdam was de live shoot om 12,00 uur en kon Annewiek helpen. We hadden een lokaal model gehuurd via een van ons cursisten. En natuurlijk was onze eigen achtergrond mee. Dat was nog even improviseren want er stond nog geen achtergrond systeem.  Calumet verkoop geen Hensel, dus hadden we onze eigen small flash van Nissin meegebracht. 

  • Share