logo

Drukke Open Dag bij StudioFD / Frank Doorhof op zaterdag 3 juni

Afgelopen 3 juni was er weer open dag bij Studio FD. En deze werd door veel mensen bezogd. Want is is namelijk de perfecte manier om kennis te maken met de workshop van Frank, zijn team en de studio natuurlijk. Entree was gratis en er stond voor iedereen koffie en thee klaar en na afloop een goed gevulde goodybag met aanbiedingen en acties, zoals een kortingsbon van Xpozer, een lijst met presets en de vriendenactie natuurlijk, uiteraard ook een flyer van Tether Tools en nog veel meer.

 

Nadine Stephan was het model en deel de styling, ze wordt geholpen door cursist Cindy Buitenhuis en Stephie & Daisy, onze (ex) stagiaires.  We hadden van te voren gebrainstormed over het thema, waarbij de enige voorwaarde was dat het grijze achtergrond papier gebruikt kon worden, omdat de rol zo krom is, dat het geen mooie achtergond  meer is. Daarom had Nadine en haar team van te voren allemaal bloemen gemaakt van crepe papier.

 

Onze studio heeft een podium zodat iedereeen vanuit de zaal het goed kan zien. Ruim 30 inschrijvingen en evenzoveel mensen kwamen kijken, een aantal oude bekenden, maar ook veel nieuwe gezichten wisten de weg naar Emmeloord te vinden.

Uiteraard maakte Frank hier een vlog van, bekijk hier het filmpje en daaronder de slide show met foto’s van cursist Bert Veerman.

This slideshow requires JavaScript.

 

 

  • Share