Black Friday aanbiedingen

Natuurlijk doen ook wij mee met deze waanzinnige aanbiedingsweek!

We proberen altijd leuke aanbiedingen te verzinnen en dit jaar denk ik dat we een heel mooi pakket hebben waar elke fotograaf wel wat in zal vinden dat bij hem/haar past. Dus lees snel verder voor onze Black Friday aanbiedingen

Als eerste de workshops

Geen “shooting days”,  maar echte diepgaande workshops. Waarin je niet alleen naar huis gaat met gave foto’s maar ook met een flinke hoeveelheid kennis van de lichtopstellingen. Daarnaast is er veel aandacht voor de andere belangrijke facetten die een foto van “ok naar WOW” laten gaan. Zoals gebruik van special effects, expressie (coachen van het model), beweging, kleur, afvlaggen van licht en veel veel meer. We geven de workshops minimaal 1x per week en elke workshop is uniek omdat Frank aan het begin van de workshop eerst een vragenronde doet waarna in het praktijk gedeelte deze vragen verwerkt worden in de sets. Je gaat dus altijd naar huis met de informatie die JIJ wilt leren.

Normale prijs voor de workshops is 175,00 per persoon.
Maar voor Black Friday hebben we een speciale aanbieding.
Kijk op onze website www.fotografie-workshops.nl voor inschrijven en meer informatie.

black friday aanbieding workshops, 2 voor €250,00 (in plaats van €350)

schrijf je in via de site (INSCHRIJVEN) of stuur een mail.

 

Click Props Backdrops (afgekort CPB) Black Friday aanbiedingen

Frank is helemaal verliefd op deze achtergronden.
En terecht, CPB wordt in Engeland gemaakt door en voor fotografen. Het materiaal (vinyl en ProFabric) volledig zijn afgestemd op het gebruik in een studio of op locatie. Een achtergrond is namelijk veel meer dan alleen maar een print.

Denk bv aan de schaduwen die natuurlijk wel overeen moeten komen met de werkelijkheid anders is het letterlijk een model voor een platte achtergrond. Een goede achtergrond zal diepte geven in het uiteindelijke beeld en er natuurlijk uitzien. Dit is iets waar enorm veel aandacht is besteed bij het ontwerp van de achtergronden. Je ziet ook een aantal signature achtergronden (oa van Frank) met achtergronden waar de pro’s zelf  mee werken en die ze zelf hebben ontworpen of aangepast naar hun specifieke visie.

Het materiaal ProFabric lijkt op de foto’s sprekend op de fantastische oude vintage canvas doeken. Jammer genoeg zijn die doeken amper leverbaar of niet te betalen. Maar met ProFabric leveren we een perfect alternatief zonder de nadelen van kreukels en vouwen. De achtergronden hangen altijd strak.

ProFabric wordt geleverd op een buis die compatible is met standaard papierrol systemen. Het vinyl kun je ook op een rol monteren of gebruik maken van ons super sterke magnetische systeem waardoor je snel kan wisselen van achtergrond.

Wil je het helemaal perfect, bestel dan onze 3 motoren systeem, waarbij je niet alleen 3 motoren krijgt (met afstandsbediening) maar ook 2 houders voor muur of achtergrond systeem montage en natuurlijk 3 expands sets. Het enige wat je zelf moet toevoegen zijn de achtergronden, en het hele set….. kost maar € 219,00 !!!

Bestel dus snel via www.frankdoorhof.com/shop en maak gebruik van de aanbieding.

 

Black Friday kortingen op Click Props Backdrops

klik op de afbeelding voor de webshop of stuur een mail

 

IQwire Black Friday aanbiedingen

Al meer dan 15 jaar zijn we expert op het gebied van tethering. Tethering is van levensbelang in studio en locatieopstellingen, je schiet de foto’s dan rechtstreeks naar een PC/Mac of tablet zodat je direct de foto’s in volle resolutie kan beoordelen op scherpte en eventuele “look” voor de klant.

Met de moderne camera’s en steeds snellere laptops/tablets word het steeds belangrijker dat je de juiste kabels kiest. Iets wat in het verleden perfect werkte, betekent niet dat het bij de moderne camera’s nog steeds alles eruit haalt. Vooral stabiliteit en snelheid worden vaak flink verhoogd als je de juiste kabels gebruikt. Maar ook compatibiliteit met de iPad (pro), ook Android is niet altijd gegarandeerd. Tevens is het tegelijkertijd opladen en tetheren via de kabel niet altijd mogelijk.

IQwire is een totaal nieuw concept.

De kabels zijn leverbaar in 5 en 10 meter aan 1 stu. Dus geen gedoe met losse boosters, voedingen en aan elkaar geknoopte kabels die gedurende de shoot regelmatig losschieten.

IQwire gebruikt inline boosters en “intelliconnect” connectoren. Deze combinatie zorgt ervoor dat we zonder enig probleem op volle snelheid 10 meter afstand kunnen overbruggen. Door “intelliconnect” is de snelheid altijd gegarandeerd en stabiel. Tevens hebben bijna alle IQwire kabels een haakse USBC connector aan de camera kant wat in combinatie met onze eigen CableBlock zorgt voor een super nette en veilige verbinding.

En maak je geen zorgen als je een micro/mini USB aansluiting hebt, onze USBC-USBC kabels zijn met speciale pigtail convertors om te zetten naar nagenoeg elke poort, inclusief Phase One/Leaf. Ook als je nog een USBC computer hebt, kun je een verloopstukje gebruiken. Dus bij een nieuwe camera of computer hoef je geen nieuwe kabel meer te kopen.

Tevens hebben we onder de tethering afdeling op de shop onze eigen CableBlock.
Frank gebruikt altijd een Arca CableBlock onder de camera die hij naar zijn eigen wensen heeft aangepast.
Als eerste wilde Frank een oplossing op de markt zetten die voor iedereen betaalbaar was, en voor 35,00 is dat gelukt.
Daarnaast moest de CableBlock de accuklepjes open laten en ook op kleinere camera’s niet zorgen voor irritatie aan de handen door uitstekende hoeken. En voor het vastzetten wil je natuurlijk geen schroevendraaier of muntje gebruiken, dus heeft onze CableBlock een speciaal ringetje waarmee je hem makkelijk vast kan zetten.

black friday aanbiedingen IQwire tetherkabels

Klik op de afbeelding om direct naar de IQwire shop te gaan

Bezoek www.frankdoorhof.com/shop voor de aanbieding. De 10 meter kabel komt standaard met een CableBlock in de verpakking. Tijdens de Black Friday aanbiedingen scheelt dat dus bijna €30,00

En last but not least…

Rogue Black Friday aanbiedingen

Sinds juni 2022 zijn we de officiële distributeur voor Rogue/Expo Imaging.
Al meer dan 15 jaar kennen we Rogue en gebruiken we hun prodcuten. Frank heeft samen met Rogue de Frank Doorhof FlashBender XL op de markt gezet, een modifier die wereldwijd lovende reviews krijgt en voor veel fotografen die op locatie werken (of in de studio) een allround oplossing. Hij past in elke (overvolle) tas en is enorm flexibel is in het gebruik.

Dit jaar heeft Rogue daarnaast het gloednieuwe magnetische systeem uitgebracht voor zowel speedlights als ronde flitsers. Dit is een zeer compleet systeem bestaande uit een gelhouder, omnidirectionele dome, correctie en creatieve gels, grids (stapelbaar) en sinds kort ook een unieke snoot die op maar liefst 8 verschillende manieren gebruikt kan worden.

Maar dat is niet alles.

Ook is er dit jaar een gloednieuwe fiberglas paraplukit uitgekomen met een witte en zwarte paraplu met sleeve in een mooie tas. Frank is al druk bezig met de paraplu’s en kan ze van harte aanbevelen, als je op ons YouTube.com/frankdoorhof kanaal kijkt, zie je Frank ook in verschillende video’s al werken met deze paraplu’s.

Natuurlijk heeft Rogue ook rechthoekige en ronde reflectoren, en leveren we ook de wereldberoemde Expo disc.
Rogue heeft voor iedereen wat, en in de Black Friday aanbiedingen krijg je maar liefst 15% korting en geeft Frank iedereen die voor vrijdag avond 0:00 besteld gratis zijn nieuwe instructie video over speedlights.

black friday aanbiedingen Rogue

klik op de afbeelding om rechtstreeks naar de shop te gaan

We hopen dat iedereen wat leuks kan vinden in deze Black Friday aanbiedingen, en heb je vragen… stel ze gerust, we staan bijna 24/7 voor jullie klaar. mail