Het nieuwe Rogue magnetische systeem in actie

Toen we het nieuwe Rogue magnetische systeem binnen kregen was het al snel duidelijk, dit is een superhandig systeem met een paar unieke toepassingen. Frank is altijd in voor een uitdaging en is altijd geïnteresseerd in producten die gericht zijn op flexibel en creatief lichtgebruik. En daar gaat dit artikel over, inclusief video van de live stream. 

Het magnetische systeem onderscheidt zich van de alternatieven door een beter magnetisch systeem wat niet los kan laten, dus nooit meer zoeken naar de magneten en kijken hoe ze erin moeten :). Als het klikt zit het vast.

Maar het mooiste aan het systeem is de snelheid waarmee je kan werken en letterlijk in een paar seconden een totaal andere look kan krijgen. En dat bracht Frank op het idee om het systeem letterlijk voor de eerste keer te gebruiken gedurende deze livestream. Hij gebruikt de dome, de kleurgels met magneet en omdat hij geen ronde flitsers heeft ook de adapter, die van elke rechthoekige flitser een ronde flitser maakt. 

 

De Digital Classroom is een live uitzending uit onze studio in Emmeloord. Je kan gratis meekijken vragen stellen in de chat op YouTube en FaceBook. Annewiek zit achter de knoppen en dankzij meerdere camerastandpunten kun je precies zien wat Frank doet. Dankzij tethering zie je ook gelijk alle (ook de soms niet zo goede) resultaten. 

Op deze manier zien jullie direct hoe makkelijk en flexibel het nieuwe Rogue magnetische systeem werkt maar boven al hoe Frank aan het experimenteren is met de mogelijkheden en steeds enthousiaster word.

Zie de 2 uur durende live stream met ons model Nadine hier. We hebben nieuwe Click Props Backdrops achtergronden opgehangen en Nadine heeft de styling en kleding steeds aangepast. 

Je kan de Rogue producten bestellen via onze webshop op frankdoorhof.com/shop of bij de betere camerawinkel. Heb je vragen of wil je het zelf eens uitproberen? Neem contact met ons op en we helpen je graag. 

En dan nog de resultaten: