Rogue flash snoot en paraplu geselecteerd in Hot Ones Buyers Guide

Rogue flash snoot en paraplu geselecteerd in Hot Ones Buyers Guide 2023, categorie “Lighting” door Professional Photographers of America.

Twee van onze Rogue producten,  namelijk de Rogue Flash Snoot en Paraplu kit,  zijn geselecteerd in de Hot Ones Buyers Guide 2023 van Professional Photographers of America, kortweg de PPA. Lees het hele artikel hier

Rogue flash snoot en paraplu geselecteerd in Hot Ones Buyers Guide

Rogue flash snoot en paraplu geselecteerd in Hot Ones Buyers Guide

De Rogue Flash Snoot

De Rogue Flash Snoot is een van de magnetische accessoires voor ronde flitsers of speedlights (met een adapter). De snoot geeft supergericht licht voor je portret of productfotografie. Hij is gemaakt van siliconen en kan je opvouwen in 4 verschillende vormen van spotlights. Hij is klein en weegt niks.

De prijs is maar €46,00. Bestel hem in onze webshop

De snoot in alle standen en op een ronde flitser

 

De Rogue Paraplu kit

Een stevige stang en flexibele fiberglass ribben maken van de paraplu een handige accessoires die je makkelijk meeneemt in de meegeleverde draagtas. De 38″ witte paraplu heeft een difusser waarmee je mooi portretten of half-body’s uitlicht. En de 32″ doorzicht paraplu gebruik je als tweede licht, of invulflits. je kan hem ook als achtergrond verlichting gebruiken. En dat alles voor maar €116,00. Koop de kit in onze webshop.

de paraplu kit

Wat is de Professional Photographers of America?

De foto industrie kwam dit jaar met een bijzonder groot aanbod nieuwe camera’s, lensen, flitsers en modifiers en vele meer fotografie gear. Al 24 jaar maakt deze organisatie een zogenaamde Buyers Guide met producten die ze aanraden. De ExpoDisc was in 2014 een “Hot One”

Er zijn 6 categoriën: Camera’s, Lensen, Verlichting, Locatie gear, Print en presentation products, en een soort restcategorie: studio equipment, apps en software.

In de categorie Verlichting viel de Rouge Flash Snoot en de Paraplu kit dus in de prijzen.

de PPA zelf is een gerenomeerde foto community in de US. Als lid krijg je korting, mag je naar events komen en kun je workshops volgen.

 

We werken regelmatig met de snoot en paraplu in onze workshops. Bekijk de agenda hier