Open Dag 2024

Open Dag Studio FD 2024

Onze Open Dag was een leuk succes!

Op zondag 4 februari 2024 hadden we weer Open Dag in onze studio in Emmeloord. Iedereen was welkom. We hadden dan ook veel uitnodigingen gemaild. En zelfs een stuk in de locale krant. We mochten veel oude en nieuwe cursisten begroeten, maar ook relaties vonden het leuk om nu eens echt te zien wat wij doen.

Open Dag 2024

 

Live Shoots op de Open Dag 2024

Om 11.00 uur en om 14.00 was er een live shoot met model en stylist Nadine. En die had samen met haar assistent flink uitgepakt in de styling. En dat moest natuurlijk goed belicht worden. Last minute was er nog een product binnengekomen wat met een model op de foto moest.

Frank liet zien hoe hij fotografeert en de bezoekers zagen de resultaten gelijk op een groot scherm. Natuurlijk waren er speciale aanbieding voor zowel onze producten als de workshops. Zie deze pagina voor de Open Dag aanbiedingen 

Veel cursisten werden gelijk verliefd op de Geekoto softboxen. Omdat ze zo makkelijk in en uit elkaar te halen zijn, zonder gedoe met stokken. Je vouwt ze op met grid en diffusers er in, je maakt hem dicht met de klittenbandstrap en neemt ‘m mee in de meegeleverde draagtas. Past ook prima op de Godox AD200pro met de Geekoto Speedring.

In de video zie je welke producten Frank gebruikt. Natuurlijk de Rogue modifiers ,  de IQwire tetherkabels inclusief de Quick Release Lock  en Defensive System.

 

We hadden de hele studio volgehangen met achtergronden, zowel vinyl als ProFabric en de nieuwe Clicki. Onze voorraad staat op Facebook, maar omdat niet iedereen dit gebruikt hebben op SmugMug een Click Backdrops galerij aangemaakt met de maten en namen. (er wordt nog aan verbeteringen gewerkt)

Veel dank aan Nadine en Roos (en Mai die helaas niet meekon), maar ook aan stagiaire Myrthe en Brian. En niet te vergeten Franks ouders voor het koffie schenken en oppassen op onze mascotte en kantoorhond Chewie.

 

Bekijk de video hier: