Wie kent ze niet, de kleine plaatjes die je op websites ziet staan bij een persoon of de foto’s bij het profiel op Facebook of LinkedInn.
Deze profielfoto’s of avatars zijn vaak de enige of in ieder geval eerste visuele representatie van je online profiel en voor veel mensen een weerspiegeling van wie jij als persoon bent, en herkenbaarheid wekt ook vaak vertrouwen. Het is daarom dan ook zeer belangrijk dat er aandacht word besteed aan deze foto.

“Een goede profielfoto moet herkenbaar zijn en echt jouw unieke IK vangen”

Bij StudioFD doen we dit voor u
Of u nu als fotograaf, visagist, stylist, acteur, artiest of prive persoon op zoek bent naar een profielfoto die echt bij jouw past, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We maken jouw profielfoto’s volledig naar jouw unieke smaak, zodat hij echt jouw karakter en personen vangt (of als je iets anders wil kan dit natuurlijk ook), van licht bewerkt tot “cartoon achtig” en eventueel zelfs geschoten op polaroid voor een vintage effect. Uiteraard worden de foto’s digitaal aangeleverd, zonder logo en kunt u ze vrij gebruiken op uw website, social media of drukwerk. Zie onderstaande voorbeelden

Glyn Dewis 28 Augustus 2012 headshots_-3final

Studio Session 2 --247-Edit

Ralph 23 Juli 2008 (6 of 44)

Ollie 13 December 2008 83o

Ollie 13 December 2008 58

Larry Becker 29 Nov 2012 - 8-Edit

Gwendolyne 28 Juli PX cool color 2